283607.jpg
Vihdoin saatte lukea toista osaa Mustamäkien tarinasta. Viime tarinassa Eppu syntyi, ja tässä osassa molemmat lapsukaiset ovat saapuneet kasvuikään. Netta on superlahjakas ja superkaunis kuten äitinsä ja Eppu on... no, ainutlaatuinen.

283608.jpg
Eppu muuttuu taaperoksi. Oli tarkoitus ottaa kuva vasta pojasta taaperona, mutta pikkuinen näytti niin suloiselta isänsä kanssa, etten voinut vastustaa kiusausta.

283609.jpg
Ja Eppu muuttuu oikein komeaksi pojaksi ja saa päälleen valkoisen smokin, joka näyttää olevan pelini lempivaate. Lähes kaikki kasvavat taaperoni saavat ylleen tuollaisen.

283610.jpg
Ulosottomieskin käväisee piristämässä minua, onnistumatta siinä. Mies vie vain lavuaarin kylppäristä, mutta silti hymiö pakun kyljessä kertoo tunteistani aika paljon.

283612.jpg
Pian on Netankin syntymäpäivä, ja hänestä tulee oikein kaunis tyttö. Pelinikin osoittaa minulle hieman kunnioitusta, eikä bugita enää yhtään enempää.

283613.jpg
Netta lähtee kouluun ensimmäistä kertaa elämässään. Tyttönen katoaa pian bussin syvyyksiin.

286941.jpg
Ja tuo mukanaan kympin todistuksen. Ei kovin suuri ihme, mutta no... sellainen kuitenkin.

286943.jpg
:') Juuri tämän takia minä rakastan lapsiperheitä. Söpöä.

286947.jpg
Ja eräänä iltana Eppukin päättää pamahtaa pojaksi. Vilkutan iloisena taaperoajoille...

286975.jpg
Netta on alkanut maalata tauluja ja saada niistä enemmän rahaa kuin äitinsä. Kuvassa olevasta maalauksesta neiti kääri 77 simoleonia. En malta odottaa teini-ikää...

286976.jpg
Sitten tyttö alkaa maalata muotokuvia. Ensimmäiseksi uhriksi suostuu äiti Serena, joka kyllä vähän naureskelee tyttärensä halulle maalata.

286980.jpg
Eppu seuraa siskonsa esimerkkiä ja ryhtyy ihmelapseksi.

286981.jpg
Kari ottaa asiakseen ostaa Serenalle säälliset vanhuusvaatteet ja lähtee pyjamassaan yhteisötontille. Siitähän voisi tulla vaikka uusi trendi: flanellipaita ja housut samaa väriä roikkuvat varmasti kaikkien päällä kun Kari kehtaa seuraavan kerran näyttää naamaansa ulkona.

286982.jpg
Ja sitten Serenasta tuleekin vanhus. Nyt jos joskus on loistava aika vaihtaa kiharat ja pinkki huulikiilto johonkin kypsempään.

286983.jpg
Ja heti perään on Netankin syntymäpäivä.
"Hmm... mitäs toivoisin... hei, toivon että pääsen eroon niistä turkooseista jakkaroista!"

287043.jpg
Netasta kasvaa oikein menevän näköinen neiti. Silmät kyllä ovat hieman oudot, mutta nätti tyttö kumminkin. Neiti saa perhetavoitteen (d'oh! Minä haluan tietotavoitteen!)

286984.jpg
Netan kauneus puree johonkin toiseenkin, ja Netta saa ensisuudelmansa varsin... ehh... omaperäisen näköiseltä poikaystävältään.

286986.jpg
Sitten Netta hankkii työn ravintola-alalta. Hän pääsee tiskaamaan johonkin kähmäiseen kulmakuppilaan Stadissa. Ja vain hetki, ja Netta onkin jo huipulla.

286987.jpg
Hei! Eikös Eppu vasta syntynyt? No, kohtalo ivaa minua ja tekee Epusta komeamman kuin siskosta kauniin ja Eppu saa normaalit silmätkin. Eppu taas saa suosiotavaoitteen, joka on myös hänen isällään.

286988.jpg

286990.jpg
Eppu (jolla on shortsit -.-) tuo koulusta kotiin hemaisevan minariblondin ja lähtee treffeille. Ensisuudelmansa teini saa lähes samassa kohtaa olohuonetta kuin sisarensa.

286991.jpg
Sitten Netta saa luovuuden täyteen. Olisikohan nyt sopiva aika lähteä yliopistoon koulutusta hankkimaan? Apurahoja nuori neito sai huimat 4000 simoleonia (ruuanlaitosta, luovuudesta, karismasta, kympin arvosanasta ja teiniuran huipulle pääsystä). Seuraavassa osassa nähdään kuumia tunteita, yliopisto ja tietenkin kolmas sukupolvi!